Yhdistykset

KANKAISTEN KYLÄSEURA RY

Kankaisten kylällä toimii aktiivinen kyläseura, joka järjestää tapahtumia ja retkiä ympäri vuoden. Kyläseuran toiminnan tavoitteena on lisätä pienen kylän asumisviihtyvyyttä ja yhteisöllisyyttä. Kaikki kyläläiset ovat tervetulleita toimintaan mukaan ja uusia ideoita otetaan mielellään vastaan.

Kyläseuran hallitus 2019:   

puheenjohtaja
Arja Lukkarinen
p. 040 559 8785
arja.lukkari@suomi24.fi

sihteeri
Merja Hakamäki
p. 040 705 8031
hakamaki.merja75@gmail.com

rahastonhoitaja
Marjo Suuronen

Jäsenet

Leevi Janhonen

Salli Marttinen

Mikko Kovanen

Reijo Pynnönen

Matti Honkonen

Anna Kaisa Lehmonen

Toiminnantarkastaja

Eeva-Liisa Janhonen

JÄSENEKSI

Tervetuloa jäseneksi Kankaisten kyläseuraan!

Varsinaisena jäsenenä voi olla Kankaisten kylän tai sen ympäristön nykyinen vakituisesti tai osa-aikaisesti asuva yksityishenkilö. Nuorisojäsenenä voi olla Kankaisten kylän tai sen ympäristön alle 15-vuotias, vakituisesti tai osa-aikaisesti asuva yksityishenkilö. 

Yhdistyksen kannatusjäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea kyläseuran toimintaa. Kyläseuran jäseniltä, nuorisojäseniltä sekä kannatusjäseniltä perittävien jäsenmaksujen suuruudesta päätetään seuran vuosikokouksessa. Jäsenmaksu on maksettava yhdistyksen hallituksen määräämässä ajassa.

Jäsenillä on tasavertainen oikeus saada tietoa yhdistyksen toiminnasta, osallistua päätöksen tekoon ja tulla valituiksi yhdistyksen päättäviin ja muihin toimielimiin. Jäsenillä on oikeus tehdä aloitteita yhdistyksen toiminnan kehittämiseksi.

Jäsenmaksut vuodelle 2019: 

Jäsenmaksu on kaikilta yli 15-vuotiailta yhdistyksen jäseniltä 5€/henkilö/vuosi. Alle 15-vuotiaista seuran jäsenistä ei tarvitse maksaa jäsenmaksua, kunhan alaikäisen henkilön huoltaja on ilmoittanut kyläseuran hallitukselle kyseisen henkilön jäsenyydestä. Kannatusjäsenen jäsenmaksu on 10€/henkilö/vuosi.

Jäsenmaksun voi maksaa seuraavin tiedoin:

Kankaisten kyläseura ry

Jäsenmaksu vuodelle 2019

Oma nimi/jäsenten nimet 

IBAN: FI0752425220015792 

Seuran jäsenenä saat alennusta yhdistyksen järjestämiin maksullisiin tapahtumiin.

PALVELUT

Astiavuokraus

Kyläseuran kahvi- ja ruoka-astiastoja sekä isoa kahvinkeitintä vuokrataan yksityishenkilöiden juhliin. Astiastoa voi tiedustella Arja Lukkariselta (040 5598785)
Vuokrahinnat ovat kyläseuran jäsenille: kahviastiasto 10€, ruoka-astiasto 10€, kahvinkeitin 5€ +0,5€/suodatinpussi.
Vuokrahinnat ei jäsenille: kahviastiasto 15€, ruoka-astiasto 15€, kahvinkeitin 10€ +1€/suodatinpussi.

Lisäksi kyläyhdistys vuokraa pop up telttaa. Vuokrahinnat ovat kyläseuran jäsenille 30 euroa/ viikonloppu, ei-jäseniltä vuokraus 50 euroa/ viikonloppu. Viikonloppu on 2-3 päivää. Lisätietoa Arja Lukkariselta. 

VUOSIKOKOUKSET

Vuosikokouspöytäkirjat, toimintakertomukset ja -suunnitelmat:

kevatkokous2012

Syyskokous2012

Kevätkokous2013

Syyskokous2013

Kevätkokous2014

syyskokous2014

VUOSIKERTOMUS 2016

Vuosikokous PÖYTÄKIRJA 2017

TOIMINTASUUNNITELMA 2017

Vuosikokous PÖYTÄKIRJA 2018

VUOSIKERTOMUS 2017

TOIMINTASUUNNITELMA 2018

VUOSIKERTOMUS-2018

PÖYTÄKIRJA VUOSIKOKOUS 2019

TOIMINTASUUNNITELMA 2019

KANKAISTEN KYLÄKOULUN VANHEMPAINYHDISTYS RY

Vanhempainyhdistys toimii koko kouluyhteisön ja sen kaikkien lasten hyväksi kodin ja koulun yhteistyötä edistäen. Yhdistyksen tavoitteena on edistää alueen lasten hyvinvointia ja tuoda esille vanhempien näkemyksiä koulua koskevissa asioissa. Käytännössä yhdistys on mm. järjestänyt retkiä jää- ja uimahalliin, tehnyt aloitteita kuntaan päin koulun jääkiekkokaukalon ja piha-alueen kunnostamiseksi sekä osallistunut varainkeruuseen koulun kevätretkien hyväksi. Suuren suosion ovat saavuttaneet myös Koko perheen jalkapalloillat sekä jääkiekko-ottelu Vanhat konkarit vs. uudet tulokkaat, joita on järjestetty yhteistyössä Kankaisten Kyläseuran kanssa jo useampana vuonna.

Yhteystiedot   

Suvi Kallliokoski, puheenjohtaja ja sihteeri

Jenni Kovanen, rahastonhoitaja

RUUHILAPIN ERÄMIEHET RY

Kankaisilla ja naapurikylällä Ruuhimäellä on yhteinen metsästysseura Ruuhi-Lapin Erämiehet.