Yhdistykset

KANKAISTEN KYLÄSEURA RY

Kankaisten kylällä toimii kyläseura, joka järjestää tapahtumia ja retkiä ympäri vuoden. Kyläseuran toiminnan tavoitteena on lisätä pienen kylän asumisviihtyvyyttä ja yhteisöllisyyttä. Kaikki kyläläiset ovat tervetulleita toimintaan mukaan ja uusia ideoita otetaan mielellään vastaan.

Kyläseuran hallitus 2022:   

puheenjohtaja, sihteeri 
Arja Lukkarinen

sihteeri
rahastonhoitaja
Marjo Suuronen

Jäsenet

Leevi Janhonen

Salli Marttinen

Matti Honkonen

Anna Kaisa Lehmonen

Toiminnantarkastaja

Eeva-Liisa Janhonen

JÄSENEKSI

Tervetuloa jäseneksi Kankaisten kyläseuraan!

Varsinaisena jäsenenä voi olla Kankaisten kylän tai sen ympäristön nykyinen vakituisesti tai osa-aikaisesti asuva yksityishenkilö. Nuorisojäsenenä voi olla Kankaisten kylän tai sen ympäristön alle 15-vuotias, vakituisesti tai osa-aikaisesti asuva yksityishenkilö. 

Yhdistyksen kannatusjäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea kyläseuran toimintaa. Kyläseuran jäseniltä, nuorisojäseniltä sekä kannatusjäseniltä perittävien jäsenmaksujen suuruudesta päätetään seuran vuosikokouksessa. Jäsenmaksu on maksettava yhdistyksen hallituksen määräämässä ajassa.

Jäsenillä on tasavertainen oikeus saada tietoa yhdistyksen toiminnasta, osallistua päätöksen tekoon ja tulla valituiksi yhdistyksen päättäviin ja muihin toimielimiin. Jäsenillä on oikeus tehdä aloitteita yhdistyksen toiminnan kehittämiseksi.

Jäsenmaksut 

JÄSENMAKSUJA EI KERÄTÄ KYLÄSEURAN TOIMINNAN TAUON AIKANA!

Jäsenmaksu on kaikilta yli 15-vuotiailta yhdistyksen jäseniltä 5€/henkilö/vuosi. Alle 15-vuotiaista seuran jäsenistä ei tarvitse maksaa jäsenmaksua, kunhan alaikäisen henkilön huoltaja on ilmoittanut kyläseuran hallitukselle kyseisen henkilön jäsenyydestä. Kannatusjäsenen jäsenmaksu on 10€/henkilö/vuosi.

Seuran jäsenenä saat alennusta yhdistyksen järjestämiin maksullisiin tapahtumiin.

PALVELUT

KYLÄSEURA EI VUOKRAA ASTIOITA, TELTTAA, YM.

SEURAN TOIMINNAN OLLESSA TAUOLLA!

Astiavuokraus

Kyläseuran kahvi- ja ruoka-astiastoja sekä isoa kahvinkeitintä vuokrataan yksityishenkilöiden juhliin. Astiastoa voi tiedustella Arja Lukkariselta.
Vuokrahinnat ovat kyläseuran jäsenille: kahviastiasto 10€, ruoka-astiasto 10€, kahvinkeitin 5€ +0,5€/suodatinpussi.
Vuokrahinnat ei jäsenille: kahviastiasto 15€, ruoka-astiasto 15€, kahvinkeitin 10€ +1€/suodatinpussi.

Lisäksi kyläyhdistys vuokraa pop up telttaa. Vuokrahinnat ovat kyläseuran jäsenille 30 euroa/ viikonloppu, ei-jäseniltä vuokraus 50 euroa/ viikonloppu. Viikonloppu on 2-3 päivää. Lisätietoa Arja Lukkariselta. 

VUOSIKOKOUKSET

Vuosikokouspöytäkirjat, toimintakertomukset ja -suunnitelmat:

PÖYTÄKIRJA VUOSIKOKOUS 2019

TOIMINTASUUNNITELMA 2019

KANKAISTEN KYLÄKOULUN VANHEMPAINYHDISTYS RY

Vanhempainyhdistys toimii koko kouluyhteisön ja sen kaikkien lasten hyväksi kodin ja koulun yhteistyötä edistäen. Yhdistyksen tavoitteena on edistää alueen lasten hyvinvointia ja tuoda esille vanhempien näkemyksiä koulua koskevissa asioissa. Käytännössä yhdistys on mm. järjestänyt retkiä jää- ja uimahalliin, tehnyt aloitteita kuntaan päin koulun jääkiekkokaukalon ja piha-alueen kunnostamiseksi sekä osallistunut varainkeruuseen koulun kevätretkien hyväksi. Suuren suosion ovat saavuttaneet myös Koko perheen jalkapalloillat sekä jääkiekko-ottelu Vanhat konkarit vs. uudet tulokkaat, joita on järjestetty yhteistyössä Kankaisten Kyläseuran kanssa jo useampana vuonna.

Yhteystiedot   

Mia Heimonen, puheenjohtaja

Tanja Terimaa, varapuheenjohtaja

Jenni Kovanen, rahastonhoitaja

Minna Nalli, sihteeri

https://peda.net/toivakka/kankaisten-koulu/ajankohtaista/vanhempainyhdistys

RUUHILAPIN ERÄMIEHET RY

Kankaisilla ja naapurikylällä Ruuhimäellä on yhteinen metsästysseura Ruuhi-Lapin Erämiehet.